Soorten verlichting

Verlichting is een heel belangrijke sfeermaker in elke badkamer. Door uw verlichting op een juiste manier af te stemmen met het interieur creëren we de juiste balans. In een spanplafond is het heel eenvoudig om verschillende soorten verlichting in te werken in het plafond. We overlopen hier de verschillende mogelijkheden.

Directe Verlichting

Een groot aantal van onze klanten kiezen voor directe verlichting. Ons gamma bevat verschillende soorten inbouwspots, opbouwspots en ledlijnen met verschillende stralingshoeken. We werken uitsluitend met led-verlichting van de hoogste kwaliteit. Een laag energieverbruik in combinatie met een lange levensduur zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor led-verlichting. Door een dimsysteem te koppelen aan de verschillende lichtpunten creëeren we de juiste sfeer op ieder moment van de dag.

soorten verlichting

 

Indirecte verlichting

Bij indirecte verlichting wordt de directe omgeving gebruikt om een bepaalde ruimte te verlichten. Dit kunnen de wanden of andere vlakken zijn. Indirecte verlichting kan voldoende sterk zijn om als basisverlichting te fungeren. Zo is het heel eenvoudig om een verdoken ledlijn in te werken in een spanplafond.

De ledverlichting is uiteraard verkrijgbaar in allerlei kleuren. U kan hierbij kiezen voor RGBW of warm wit en koud wit. Al naargelang de functie die uw voorkeur geniet.

Verlicht Spanplafond

Ons gamma aan spanplafonds bevat een lichtdoorlatende variant waar LED verlichting wordt boven geplaatst. Dit kan zowel koude als warme LED verlichting zijn, maar ook RGB en RGBW (gekleurde verlichting) behoren tot de mogelijkheden. Het plafond creëert een erg egale verspreiding van het licht. Tot slot is het mogelijk om een dimsysteem aan te sluiten op de verlichting, waardoor u de ruimte in alle omstandigheden optimaal kan belichten. Onze medewerkers komen vrijblijvend bij u langs voor het juiste lichtadvies.

Heeft u een zeer groot akoestisch probleem? Dan kan er eventueel akoestische isolatie worden voorzien. Deze wordt geplaatst achter de nieuwe wandbekleding. Door de combinatie van beiden kan u genieten van een optimaal akoestisch comfort. U mag het belang van een goede akoestiek niet onderschatten. U zal merken dat dit uw dagelijkse leven een stuk aangenamer maakt.

Aanpak

De plaatsing van een spanplafond in uw badkamer kan relatief snel gebeuren. De uitvoering van de werken duurt ongeveer een halve tot een hele dag. Dit al naar gelang de keuze en grootte van uw badkamer. Uiteraard kan u in uw badkamer genieten van dezelfde voordelen als bij een spanplafond in uw woonkamer. U hoeft niet bang te zijn voor de dampen die vrijkomen bij het baden en douchen. Een polyester spanplafond is geschikt in alle vochtige ruimten.

Onze medewerkers komen graag bij u langs om samen met jou de verschillende mogelijkheden te overlopen. jou de meest geschikte oplossing voor te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Gratis offerte